Modelul de serie Cruze hatchback va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto International de la Geneva, iar la jumatatea anului va fi pus in vanzare in Europa.
„Modelele hatchback joaca un rol critic pe multe piete. In total, segmentul de autovehicule compacte din Europa reprezinta aproximativ un sfert din piata totala, in timp ce modelele hatchback reprezinta aproximativ 65% din acel volum", a declarat Wayne Brannon, presedinte si director executiv al Chevrolet Europe.

Caroseria modelului hatchback este construita cu ajutorul noului sistem de sasiu integral (BFI). Utilizarea sistemului BFI are drept rezultat niveluri inalte de stabilitate si rezistenta.

Capacitatea de incarcare a modelului Cruze hatchback este de aproape 400 de litri si acesta va fi disponibil cu o bancheta spate rabatabila fractionat 60/40.

Numarul de autovehicule Cruze vandute anul trecut l-a depasit pe cel inregistrat de modelul Aveo, devenind astfel cel mai bine vandut autoturism Chevrolet pe plan global.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri