Volkswagen AG l-a numit pe Matthias Mueller ca director executiv la Porsche, in vederea revitalizarii liniei de autoturisme de lux si integrarii brand-ului sport in grup, potrivit autonews.com.
Mueller, in varsta de 57 de ani, il va inlocui pe Michael Macht – CEO Porsche, care va trece pe functia de sef de produs in cadrul grupului VW. Mueller a fost manager de produs la Audi timp de 4 ani.

Schimbarile vor avea loc la 1 octombrie.

Grupul german Volkswagen a raportat o crestere de 8,6% a vanzarilor la nivel global in luna mai, la 604.200 autovehicule, in crestere fata de 556.500 unitati vandute in luna mai a anului trecut.

Vanzarile pe primele 5 luni au insumat in total 2,94 milioane de autovehicule la nivel mondial, cu 18,1% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri