Opel va prezenta incepand din toamna prima reclama auto 3D in cinematografele din Romania, spotul de 60 secunde cu noul Meriva va fi difuzat inaintea filmelor 3D.
Conceptul FlexDoors al Meriva creaza spatiu suplimentar pentru ca usa din spate este atasata stalpului C, oferind astfel mai mult spatiu la intrarea si iesirea din masina comparativ cu masinile traditionale. Ideea de a produce un spot publicitar in 3D a aparut ca urmare a efortului de a sublinia acest avantaj.



Spoturile pentru internet si cinematografe folosesc diferite metode tehnice pentru a ajunge la aspectul 3D. In timp ce spotul pentru internet foloseste stilul clasic 3D, cel produs pentru cinematografe a fost realizat cu tehnica de salvare a polarizarii folosita in mult premiatul film Avatar.

Pentru conceptul sau ergonomic – ce consta in FlexDoors, scaunele fata erganomice certificate, sistemul de scaune FlexSpace si suportul de biciclete integrat FlexFix – noul Meriva a fost primul vehicul care a primit certificat de aprobare din partea expertilor independenti in problemele spatelui, Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

In Europa s-au inregistrat deja mai mult de 40.000 de comenzi pentru noua generatie a monovolumului.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri