Porsche Finance Group, ce ofera finantare marcilor Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche, a introdus posibilitatea de accesare a facturilor aferente asigurarii RCA, pe site-ul companiei, pentru clientii Porsche Leasing.
Produsul de leasing financiar al Porsche Leasing ofera posibilitatea de a accesa online facturile RCA.

Accesul se face prin crearea unui cont de utilizator in sectiunea Situatie Cont Client. Prin intermediul contului de pe site-ul Porsche Leasing utilizatorii pot vizualiza, salva si printa facturile aferente asigurarii RCA.

„Extindem gama de servicii oferite clientilor Porsche Leasing prin introducerea posibilitatii de accesare online a facturilor de asigurare RCA”, a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.

Prezenta facturilor RCA online completeaza pachetul de servicii lansat in octombrie 2009, ce include accesarea facturilor lunare aferente ratelor de leasing si de asigurare CASCO.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche.

Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri