Uber a anunțat un parteneriat cu organizatorii festivalului Electric Castle. Între 17 și 21 iulie, cei care vor să plece din Cluj-Napoca pentru a ajunge la Domeniul Banffy din Bonțida, dar și cei care fac cale întoarsă, vor putea folosi platforma Uber și vor avea acces la un tarif fix, se arată într-un comunicat.

Șoferii care aleg să conducă cu Uber vor avea acces exclusiv la festival prin E 576 și DJ161, asigurând un traseu eficient către festival. Un punct dedicat de pick-up și drop-off va fi disponibil special pentru cursele Uber în cadrul festivalului ce fac legătura dintre Bonțida și Cluj-Napoca.

Acestea vor avea un tarif fix de 180 de lei prin UberX. Șoferilor li se va permite accesul la locul dedicat de pick-up și drop-off doar arătând cursa activă în aplicația Uber la intrarea în arealul festivalului. Astfel se elimină „elimină potențialul de creștere a prețurilor în timpul orelor de vârf ale festivalulu,” se arată în comunicat.

Astăzi, o cursă între Cluj-Napoca și Bonțida costă chiar mai mult decât prețul fix de 180 de lei. Dacă pleci din fața Universității Babeș-Bolyai, în centrul orașului, și vrei să ajungi în zona unde se desfășoară festivalul, plătești 233 de lei cu UberX. Alte opțiuni din aplicație împing prețul până la 270 de lei.

Aplicația nu arată care este lungimea traseului, dar cel mai probabil este cel cu o lungime de circa 36 de kilometri via DN16 și DJ 161. Asta se traduce printr-un preț per kilometru de 5 lei prin tariful fix impus pe perioada festivalului sau 6,47 lei/km cât costă acum.

„Suntem încântați să colaborăm cu Electric Castle pentru a face experiența festivalului mai bună pentru participanți. Tariful fix ​​asigură că festivalierii au o opțiune de transport accesibilă și fiabilă, evitând costurile ridicate care pot apărea în orele de vârf”, spune Ana-Maria Borlovan, șeful operațiunilor șoferi la Uber, pentru regiunea Europei Centrale și de Est.

Sursa foto: Electric Castle

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri