Traficul pe Transfăgărășan (DN 7C) va fi restricționat în zilele de miercuri și joi (17-18 iulie), acolo unde vor începe filmările la filmul românesc ”Cursa”, produs de Vertical Content, ramura de producție a distribuitorului Vertical Entertainment.

O parte din secvențe se vor filma pe DN 7C (Transfăgărășan). În acest sens, în zilele de 17 și 18 iulie 2024, între orele 7:30 - 15:30, traficul rutier pe DN 7C, între km 110 și km 116+ 808, va fi restricționat cu intermitențe, pe intervale de câte 15 minute”, au anunțat reprezentanții companiei.

17 iulie va fi prima zi de filmări pentru ”Cursa”, unul dintre cele mai scumpe filme românești produse, peliculă care ”are în rol principal mașinile”, spun reprezentanții Vertical Content.

Filmările ar putea dura circa o lună, iar în cadrul filmului vor fi folosite autoturisme modificate precum Porsche, Ferrari sau McLaren. Data finală de lansare a filmului nu a fost stabilită, însă premiera ar putea avea loc în a doua jumătate a anului viitor.

Sursa foto: Unslpash

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri