O companie americană specializată în modificarea de automobile Tesla, Up.Fit, care face parte din Unplugged Performance, a dezvăluit prima Tesla Cybertruck din lume pregătită pentru nevoile polițiștilor. Reprezentanții companiei au declarat că primele exemplare ar trebui să ajungă în dotarea forțelor de ordine de peste Ocean în decursul acestui an, conform Car & Driver.

Up.Fit are experiență în pregătirea mașinilor Tesla pentru a fi folosite în activitatea de patrulare, americanii oferind deja kit-uri de conversie și pentru Model 3, Model Y, Model S și Model X. În cazul lui Cybertruck, cel mai mare model din gama Tesla și prima camionetă, modificările sunt destul de însemnate.

Modelul va primi mai multe seturi de lumini, inclusiv unele montate în bare și în pragurile laterale, pe lângă cele de pe plafon. La interior, sistemul de infotainment a fost modificat pentru nevoile specifice ale ofițerilor, iar el este acum conectat și la un sistem de comunicare radio. Bare proeminente care permit polițiștilor să realizeze manevrele PIT de oprire a fugarilor se află pe lista de opționale, jantele fiind de 18 inchi.

Alte opționale sunt spațiile speciale pentru câinii de poliție K9, dar și compartimentare pentru bancheta din spate în așa fel încât polițiștii să poată transporta suspecții în siguranță. Internet prin Starlink, rețeaua de sateliți a lui Musk, este și de asemenea disponibil, în timp ce Up.Lift declară că poate pregăti Tesla Cybertruck și pentru sesiuni „extreme” de off-road, dar și pentru misiuni militare sau de salvare.

Compania nu a oferit un preț pentru toate echipamentele necesare pentru a transforma un Cybertruck într-o autospecială, dar alte modele pregătite pentru poliție costă 90.000 de dolari și au o autonomie de cel mult 482 kilometri. Un Cybertruck nemodificat are un preț de bază de 81.895 de dolari în Statele Unite, iar versiunea superioară costă aproape 102.000 de dolari.

Sursa foto: UP.FIT

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri