La începutul acestui an, Mazda a prezentat cel mai mare SUV al mărcii de pe piața europeană, Mazda CX-80. Toți dealerii autorizați Mazda pot prelua acum comenzi pentru noua Mazda CX-80, inclusiv în România. Prețul de pornire se apropie de 56.000 de euro.

Mazda se dedică abordării multisoluție a mobilității sustenabile și să ofere varianta potrivită la momentul potrivit. În acest sens, compania a dezvoltat trei linii de produse distincte: grupul „Small Product”, bazat pe arhitectura scalabilă Skyactiv cu dispunere transversală; grupul „Large Product”, cu arhitectura scalabilă Skyactiv cu dispunere longitudinală; și modelele sale EV, susținute de arhitectura scalabilă Skyactiv EV de la Mazda.

După lansarea SUV-ului CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul„ Large Product” al companiei. Având trei rânduri de scaune, este cea mai spațioasă mașină din gama europeană a Mazda. Confortabilă, polivalentă și fabricată în Japonia, noua Mazda CX-80 combină un design progresist ancorat în estetica japoneză cu o flexibilitate remarcabilă a spațiului din habitaclu, tehnologie superioară și caracteristici comune SUV-urilor premium din acest segment, precum și cu performanțele de condus caracteristice oferite de vehiculele Mazda.

Alături de deschiderea sistemului de comenzi, Mazda a publicat și listele complete de prețuri ale noii Mazda CX-80. Noua navă amiral este disponibilă fie cu puternicul motor cu șase cilindri în linie, în care cilindreea mai mare de 3,3l e-SKYACTIV D combină în mod optim puterea, economia de combustibil și emisiile reduse de NOX și CO2 - fie cu motorul hibrid plug-in de 2,5 l cu o autonomie de condus complet electric de până la 60 de kilometri.

PHEV înseamnă o combinație convenabilă de accelerație electrică sportivă și autonomie exclusiv electrică, care oferă șoferului o flexibilitate ridicată. Mazda CX-80 oferă o gamă largă de echipamente combinate în pachete practice și trei posibilități de configurare a celor trei rânduri de scaune. De asemenea, oferă o variantă cu 7 locuri, în care al doilea rând este format dintr-o banchetă pentru trei pasageri. Două culori noi - Artisan Red și Melting Copper fac ca mașina să aibă un aspect distinctiv, elegant și să se remarce în mulțime.

Modelul de bază vine cu un motor de 187 cai putere de 3,3 litri e-Skyactiv diesel combinat cu o cutie cu opt rapoarte și tracțiune integrală. Nivelul de echipare standard Exclusive Line include un pachet de accesorii care împinge din start prețul până la 61.190 euro. Prin comparație, varianta de top Takumi Plus costă 67.490 euro cu același motor diesel. Dacă optezi pentur agregatul de 2,5 litri e-Skyactive PHEV cu 241 cai putere, prețul se reduce cu aproximativ 1.000 euro.

Sursa foto: Mazda

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri