Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre dezvoltarea reţelei de infrastructură de mare viteză cuprinsă în programul de guvernare şi a spus că "Grindeanu e de neoprit" iar programul a fost depăşit, conform Agerpres.

"L-am depăşit! Vedeţi că am depăşit şi borna de 1.000. Am o veste, părerea mea e bună. Vedeţi că Grindeanu e de neoprit! Staţi să vedeţi când terminăm primii 150 de kilometri din Autostrada Moldovei (...). Guvernarea nu-i numai a lui Ciolacu, Grindeanu e de vreo doi ani. Deci eu vă spun că îl vom îndeplini", a răspuns Marcel Ciolacu, întrebat dacă a respectat programul de guvernare în care a stabilit dezvoltarea reţelei rutiere de mare viteză cu 30% faţă de momentul decembrie 2022.

Premierul a adăugat că, la acest moment, sunt multe lucrări de infrastructură care se fac în Moldova.

"E o concentrare mare în acest moment în Moldova, fiindcă a fost total incorect ce s-a întâmplat în aceşti 30 de ani. Dar nu există zonă din ţară în care să nu se lucreze în autostradă. Cred că facem legătura şi cu centura, cu A0", a mai spus prim-ministrul.

Ciolacu a subliniat şi că fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a avut zero kilometri de autostradă inauguraţi. "Singurul ministru din istoria transporturilor care n-a tăiat... nici măcar n-a arătat un kilometru de autostradă", a afirmat Ciolacu.

Premierul a adăugat că joi, după şedinţa de guvern, va discuta cu toţi miniştrii care au proiecte prin PNRR gradul de execuţie al fiecărui proiect.

Sursa foto: Facebook.com / Sorin Grindeanu

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri