Castrol România donează echipamente de protecție, dezinfectanți și biocide pentru 22 de spitale din România, cu sprijinul Asociației INACO-Inițiativa pentru Competitivitate.

Valoarea donației se ridică la 35.000 de euro și va fi suportată integral de către Castrol Lubricants RO, unul dintre cele mai importante branduri de uleiuri de motor din România. INACO-Inițiativa pentru Competitivitate este partenerul responsabil de partea logistică a proiectului – achiziția și distribuția produselor și echipamentelor.

Reprezentanții Castrol afirmă că, prin această inițiativă, ȋși doresc să contribuie la protecția personalului medical din prima linie, ca aceștia să lucreze într-un mediu cât mai sigur, care să nu le pună sănătatea în pericol și să ȋi ajute să depășească zilele dificile ce vor urma.

Castrol face parte din grupul BP și servește clienții și consumatorii din sectorul auto, marin, industrial și energetic.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri