16 Martie 2020

Deși mai puțini oameni călătoresc, numărul de descărcări ale aplicațiilor de ridesharing este în creștere



Românii văd în companiile de ridesharing o soluție de mobilitate în caz că au nevoie să se deplaseze, de aceea numărul de descărcări ale aplicațiilor este în creștere. Cu toate acestea, numărul de curse nu crește, întrucât multe persoane lucrează de acasă, deci tot mai puțini oameni călătoresc.

Free Now, parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deținută de Daimler și BMW, spune că oamenii văd în serviciile de taxi și transport alternativ o soluție mai sigură de mobilitate din cauza epidemiei coronavirus.

"În ultimele două săptămâni am observat o creştere a numărului de descărcări ale aplicației de ridesharing și taxi FREE NOW. În această perioadă, oamenii văd în serviciile de taxi și transport alternativ o soluție mai sigură de mobilitate, prin care pot evita aglomerația specifică în mod obișnuit transportului public. Pe de altă parte, cu cât crește gradul de autoizolare al oamenilor, această tendinţă se reflectă și la nivelul volumului de curse. Vrem să asigurăm toți utilizatorii FREE NOW că suntem în contact permanent cu autoritățile și că vom implementa orice măsură suplimentară de siguranță. Până în acest moment, am informat constant toate companiile de transport despre măsurile de igienă și despre deciziile luate de autorități în contextul coronavirusului", au declarat pentru Wall-Street.ro reprezentanții Free Now.

Free Now s-a extins în ianuarie în două noi orașe, Cluj și Brașov, la nici două luni de la intrarea aplicației pe piața din România, în București.

Free Now oferă acces clujenilor și brașovenilor la călătorii atât în cele trei orașe din România, cât și în alte 100 de orașe din 9 țări europene - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia.

Free Now face parte din joint venture-ul dintre BMW și Daimler, și are o echipă de peste 700 de angajați care lucrează în 26 de birouri internaționale, furnizând servicii în peste 100 de orașe europene.



Citeste si