Masina in care petreci timpul inspre birou si dinspre birou poate sa-ti ofere acele momente de concentrare si productivitate de care ai nevoie ca sa termini acele cateva taskuri care asteapta de ceva timp rezolvare. Ca sa o faci in siguranta si fara efort, ai putea sa acorzi atentie unor gadgeturi gandite, mai mult sau mai putin, sa foloseasca acestui scop:

1. Un suport care sa iti permita sa umbli cu usurinta pe laptop

Esti in masina si ai un timp mort de o ora intre sedinte sau esti blocat in trafic pe o sosea aglomerata si mai ai multa treaba pe care ai vrea sa o rezolvi, dar e inconfortabil sa tii laptopul in brate sau pe scaunul din dreapta.

Daca te-ai uitat la filme americane, probabil ai observat ca atunci cand politistii fac o filare, se folosesc de un laptop pozitionat mereu la indemana, deoarece acesta este prins pe un suport cu pozitie reglabila. Pentru confortul tau, poti achizitiona un suport asemanator de la Bracketron, care sa iti permita sa iti faci treaba rapid, indiferent de natura ei, raspuns la mailuri importante sau modificat un excel.

Nu e nevoie sa dai gauri prin masina pentru a monta suportul, acesta se ataseaza de surubul de prindere al scaunului din dreapta. Inainte de a achizitiona suportul, verifica daca masina ta iti ofera acces la acel surub.

2. O cafetiera de masina pentru cand nu ai timp sa faci cafeaua acasa

Daca ai plecat dimineata de acasa in graba si nu ai avut timp sa te bucuri de portia de cafeina, iti poti face o cafea in biroul tau pe 4 roti. Cafetiera de la Handpresso iti ofera posibilitatea sa bei un espresso dupa doar 2 minute de asteptare.

Pentru a folosi aparatul, trebuie sa il conectezi la suportul de bricheta, sa introduci apa si cafeaua si sa apesi butonul de ON. Dupa 3 bipuri, intoarce aparatul cu capul in jos si apasa butonul pe care scrie Cup. Apasa butonul de stop si te poti bucura de cafea.

Cafetiera vine cu doua tipuri de filtre, unul pentru capsule si unul pentru cafea macinata, pentru ca tu sa poti alege in functie de gustul pe care il preferi.

3. Un kit cu incarcator si casca bluetooth pentru a putea prelua apeluri la volan

Chiar daca te suna seful, daca esti la volan e ilegal sa vorbesti la telefon, atat timp cat il tii in mana. Pentru ca tu sa nu pierzi acel apel important, poti folosi un incarcator auto cu casca in genul celor dela Mobiup; acesta iti permite sa preiei sau sa respingi apeluri doar prin apasarea unui buton de pe casca.

Incarcatorul se pozitioneaza in suportul de bricheta al masinii si dupa ce ai conectat casca prin Bluetooth la telefon, dispozitivul este gata de utilizare. Daca ai oprit sa alimentezi la benzinarie si inca ai casca conectata, e bine sa stii ca distanta de functionare este de 10m, deci nu vei avea o problema.

Casca se incarca prin introducerea in capul incarcatorului auto, dar incarcatorul iti permite sa reincarci si alte dispozitive prin intermediul unui port USB, functie ideala atunci cand masina este biroul tau mobil.

4. Un hotspot mobil pentru a fi mereu conectat la internet

Pentru ca latopul tau sa iti ofere informatiile necesare are nevoie de o conexiune la internet, dar cand te afli pe drum nu poti profita de wi-fi-ul de la birou sau de la cafeneaua ta preferata. Solutia ar putea fi un hotspot mobil care sa iti ofere viteza de download si upload necesara, totul intr-un dispozitiv usor de transportat.

Hotspot-ul de la TP-LINK functioneaza cu ajutorul unei cartele SIM � i are o autonomie de aproximativ 16-17 ore, fiind ideal pentru drumurile lungi. Are o baterie cu o capacitate destul de mare, de 5200mAh, ce are si functie de baterie externa pentru a-ti permite sa iti incarci telefonul.

Daca esti cu un coleg sau cu prietenii in masina, ii poti ajuta si pe ei, deoarece hotspot-ul creeaza o retea Wi-Fi la care se pot conecta pana la 10 persoane. Vei reusi sa transferi documente in timp util, deoarece dispozitivul ofera viteza maxima de download de 21,6 Mbps si viteza de upload de 5,76 Mbps.

5. Un umeras pentru ca hainele tale sa arate mereu bine

Cand ai o intalnire de afaceri, prima impresie este importanta si poate afecta relatia ta pe viitor cu partenerii sau clientii, de aceea e recomandat ca tinuta ta sa fie eleganta si calcata. Dar cand esti mereu pe drumuri, camasa si sacoul tau se pot sifona.

Solutia ar putea fi un umeras de masina care sa iti pastreze hainele curate si fara cute. Umerasul de la Senders este foarte rezistent, confectionat din ABS si silicon cauciucat si poate sustine pana la 22 kg. Astfel, iti vei putea transporta in siguranta pana si cele mai grele haine de iarna.

Umerasul se monteaza usor, fara a fi nevoie de echipament separat, pe spatare ce au distanta intre barele tetierei de 12, 2 pana la 14 cm. Verifica daca spatiul dintre cele doua bare ale spatarului din masina ta se potriveste cu cel specificat, inainte de a face achizitia.

6. Un booster semnal ca sa nu pierzi niciun apel

Cand calatoresti des, mai ales prin parti mai izolate ale tarii, e posibil ca telefonul tau sa piarda semnalul, chiar atunci cand asteptai un apel important. Pentru a rezolva aceasta problema, poti folosi un booster de semnal, special construit pentru masini.

Booster-ul de la Nikrans are componente usor de montat, antena in afara masinii iar dispozitivul se conecteaza la suportul de bricheta. Acesta poate functiona cu doua frecvente in acelasi timp, GSM 900MHz si 1800MHz, ambele folosite in Romania.

Prin instalarea booster-ului, ai sanse mai mari sa fii conectat mereu la semnal, chiar daca te afli la multi kilometri de oras. Dispozitivul iti ofera sansa sa conduci linistit, deoarece primesti si efectuezi apeluri oriunde te-ai afla.

7. Un minifrigider care sa iti pastreze mancarea proaspata

Daca ai un drum de cateva ore de strabatut pentru munca, probabil vrei sa ai mancare si bautura cu tine, care trebuie pastrate in anumite conditii pentru a fi comestibile. Mai ales vara, poate fi cald in masina si mancarea se poate strica.

Pentru a pastra mancarea, ai putea adauga un minifrigider biroului tau mobil. Frigiderul de la Cooluli are functie atat de racire, cat si de incalzire pentru atunci cand vrei sa servesti o mancare calda. E recomandat sa astepti 30 de minute inainte de a comuta intre functia de racire si cea de incalzire.

Dispozitivul este destul de incapator pentru 12 doze mici si poate fi conectat usor la suportul de bricheta. Folosirea unui minifrigider iti permite sa economisesti timp si bani dar si sa mananci fix cand iti este foame, pentru ca nu trebuie sa mai astepti pana ajungi la o benzinarie sau la un restaurant.

Masina ta se transforma cand folosesti aceste gadgeturi. Nu trebuie sa te mai ingrijorezi ca nu termini treaba ramasa de la birou, masina iti ofera un mediu confortabil, echipat si sigur unde sa lucrezi.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri