1 Februarie 2018

Honda va lansa anul acesta pe piata din Romania noua generatie a SUV-ului CR-V si facelift-ul modelului HR-V



Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, va lansa anul acesta doua modele noi, cea de-a cincea generatie a SUV-ului CR-V si modelul HR-V restilizat.

Noile modele Honda vor fi disponibile in reteau de dealeri din Romania in a doua parte a anului.

"2018 va reprezenta un an plin pentru Honda. In prima jumatate a acestui an va fi disponibila motorizarea diesel pe modelul Civic (Hatchback + Sedan), iar in partea a doua a anului se vor lansa a 5-a generatie CR-V si facelift-ul modelului HR-V", au declarat reprezentantii Honda Trading Romania.

Reteaua de dealeri Honda din Romania numara 15 showroom-uri, prezente in cele mai mari orase si au integrate si facilitati de service.

Honda CR-V, cel mai vandut model in 2017

SUV-ul de clasa compacta, Honda CR-V, a fost cel mai vandut model al marcii japoneze pe plan local cu 339 de unitati, urmat de Civic Hatchback cu 262 de unitati, Civic Sedan cu 228 de unitati si SUV-ul de clasa mica, HR-V, cu 170 de unitati. Pentru modelul de clasa mica, Jazz, s-au inregistrat 19 unitati, iar sportivul Civic Type R a inregistrat un numar de 7 unitati.

In 2017, Honda Trading Romania a comercializat 1.025 de autoturisme, in crestere cu 2,5% fata de anul precedent. 2017 este cel de-al 4-lea an consecutiv de crestere pentru brandul Honda pe piata auto din Romania.

Aproximativ 50% din clientii Honda au optat pentru o caroserie tip SUV, iar 48% au optat pentru transmisie automata. De remarcat ca 34% dintre clienti au ales echiparile de top.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea de distribuitor al automobilelor Honda in Romania in 2006.



Citeste si