Vorbeam intr-un articol anterior despre persoanele din Romania care au un Ferrari - o masina destul de scumpa. Si am enumerat trei persoane, dintre care una este Ion Tiriac. Cu siguranta sunt mai multi, insa v-ati intrebat oare… este vreunul inmatriculat cu acte in regula si se poate spune ca este oficial? Iata ca dupa cateva cercetari - pentru ca subiectul a fost destul de interesant - am ajuns la concluzia ca exista doar un singur Ferrari LaFerrari inmatriculat cu acte in regula.

Ion Tiriac a jucat tenis in tinerete, iar cu banii obtinuti a stiut cum sa-si cladeasca imperii, sa dezvolte afaceri si sa ruleze banii. Pentru ca asta este cheia intelepciunii atunci cand ai foarte multi bani: sa investesti ca sa ai de unde scoate bani mai departe. Baietii bogati care doar au foarte multi bani si ii cheltuie pe te miri ce vor ajunge in punctul in care nu mai au de unde. Deci e o treaba foarte importanta sa stii ce sa faci cu banii.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri