In general se spune ca masinile isi pierd valoarea imediat ce au fost scoase de pe poarta fabricii. Orice sofer se gandeste, atunci cand isi cumpara un autovehicul nou, ce model sa isi achizitioneze pentru a nu pierde foarte mult din investitia facuta daca se decid sa isi revanda masina. Studiile efectuate de specialisti in domeniu arata ca vehiculele isi pierd aproape jumatate din valoare lor in primii trei ani, conform Cars.ro.

Bineinteles ca nu toate masinile de depreciaza in mod egal, si despre asta este vorba si in materialul nostru de astazi. In ciuda celebrului scandal in care a fost implicata compania germana Volkswagen, masinile brandului se pare ca isi pastreaza valoarea pe piata second hand, cel putin in Europa. Aceasta problema a fost intens discutata in mediul online, odata cu scandalul izbucnit nu de mult timp. Oficialii companiei Volkswagen sustin ca proprietarii modelelor lor nu au de pierdut, atunci cand se decid sa isi schimbe masina. Probabil ca asta a stat la baza calculelor lor si atunci cand au iesit in fata si au declarat ca nu au de gand sa isi despagubeasca clientii afectati de Dieselgate.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri