“Lansam astazi cu entuziasm Noul Sintact, o platforma legislativa digitala completa, organizata atat offline cat si online, destinata profesionistilor cu atributii si competente in aplicarea si respectarea normelor legale si financiare” declara Dl. Dan Stoica, Director General Wolters Kluwer Romania.
In continuare el subliniaza: „Lider al solutiilor digitale de profil, compania Wolters Kluwer, prin dinamica filialelor sale din Europa de Est si, in special a celei din Romania, se inscrie, in ciuda crizei, pe un trend ascendent atat in efortul de inovare cat si in deschiderea catre utilizatorii sai finali prin adoptarea unor solutii optimizate orientate catre performanta.”

Dan Stoica este Director General al Wolters Kluwer Romania de la 1 iunie 2011. El a fost secretar de stat la Ministerul Justitiei in anul 2006 si Presedinte al Asociatiei Societatea pentru Justitie.

Dl. Liviu Damsa, Coordonatorul Editorial al Wolters Kluwer Romania adauga: “Cea de-a treia editie a produsului nostru amiral a fost regandita structural si se adreseaza cu precadere specialistilor care doresc sa stapaneasca legislatia romaneasca si urmaresc sa obtina mai mult continut informativ, mai relevant, mai usor de cautat, de compilat si de comparat.

Este clar diferit fata de produsele existente deja pe piata, si ofera o experienta net superioara celei oferite de acestea, cel putin din perspectiva specialistilor care l-au testat pana acum.”

Liviu Damsa face parte din echipa companiei de la 1 octombrie 2011. El isi finalizeaza luna aceasta studiile doctorale juridice la Universitatea Warwick si a absolvit un program de master in drept la University of Illinois in anul 2003.

“In prezent, Wolters Kluwer nu este in niciun fel afiliata vreunui grup de companii romanesti si nu a incheiat contracte exclusive de distributie in niciun domeniu al activitatii sale.

Suntem o companie deschisa catre colaborarea cu parteneri de distributie care activeaza in Romania, atat pentru produsele de informare juridica din gama Sintact, cat si pentru revistele juridice aflate in portofoliul nostru: Pandectele Romane, Revista Romana de Dreptul Muncii, Revista Romana de Dreptul Afacerilor, Revista Romana de Drept European.” sustine Dl. Calin Cavaleru, Director Comercial al Wolters Kluwer Romania.

Calin Cavaleru face parte din echipa companiei de la 15 octombrie 2011. El are peste 20 de ani de experienta in domeniul comercial.

Wolters Kluwer este un furnizor global de informatii, software si servicii care ii ajuta pe profesionistii din domeniul juridic, financiar si de resurse umane sa obtina rezultatele dorite rapid si eficient.

Pentru orice initiativa legata de colaborarea directa cu Wolters Kluwer Romania va invitam sa luati legatura cu noua noastra echipa manageriala:

Dan Stoica,
Director General
WoltersKluwer.ro



Liviu Damsa,
Coordonator Editorial
Sintact.ro

Calin Cavaleru,
Director Comercial
calin.cavaleru@wolterskluwer.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri