Compania aeriana British Airways, care opereaza zboruri spre Japonia, a decis sa anuleze cursele, din cauza problemelor cauzate de cutremure.
Aeroportul din Sendai, Japonia, la 310 km la nord de Tokyo, a fost inundat de tsunami. De asemenea, aeroporturile Narita din Tokyo si Haneda au fost inchise.

Romanii care zboara la Tokyo cu British Airways fac escala la Londra.

"British Airways opereaza pe aeroporturile Narita si Haneda din Tokyo. Ambele zboruri au decolat din Tokyo vineri ca de obicei. Cu toate acestea, datorita situatiei in Japonia, am luat decizia de a anula cele doua zboruri de astazi de la Heathrow la Tokyo", a declarat pentru wall-street.ro Emil Delibashev (foto), directorul comercial al British Airways pentru zona Balcanilor (Romania, Bulgaria si Republica Moldova).

British Airways si Iberia au fuzionat in ianuarie 2011. Operatorii aerieni isi vor pastra individual brandurile si vor avea retele complementare ce vor opera din 2 hub-uri din Europa. Compania nou formata se numeste International Airlines Group (IAG).
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri