O alianta intre PSD si PRO Romania la alegerile locale ar fi "de bun augur", sustine primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, presedintele PSD Bucuresti.

"Noi ne dorim, inteleg ca si PRO Romania isi doreste (o alianta - n.r.). Vom discuta si detaliile tehnice si cred ca este de bun augur o astfel de alianta. Daca nu se va putea realiza la nivel national este utila chiar si la nivelul marilor municipii, oricum Bucurestiul isi doreste o astfel de alianta (...) Este o alianta in interesul cetatenilor din municipiul Bucuresti care au simtit beneficiile unei guvernari bune, o guvernare condusa de Victor Ponta si un primar general care a fost prea putin sustinut de guverne, asa cum sunt eu. Mi-as fi dorit ca Primaria Capitalei sa beneficieze de aceasi sustinere, cat a beneficiat Primaria pe timpul premierului Victor Ponta ", a declarat Gabriela Firea, duminica, la Conventia anuala a Pro Romania, unde participa in calitate de invitat, conform Agerpres.ro.

Aceasta a precizat ca prezenta sa la eveniment reprezinta "un gest de civilizatie, de colegialitate, chiar si de prietenie".

"Ne leaga foarte multe lucruri, spun eu ca mai multe decat ne despart. Si cred ca impreuna am facut lucruri bune atunci cand Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vietii bucurestenilor. (...) Cred ca impreuna ne putem uni fortele atat pentru Bucuresti, cat si pentru Romania", a mentionat Gabriela Firea.

La Conventia anuala a PRO Romania mai participa pe langa liderii formatiunii, liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, si Mircea Diaconu, fost candidat independent la prezidentiale, sustinut de aceasta formatiune.

In cadrul reuniunii, unde sunt prezenti peste o mie de delegati ai PRO Romania, va fi lansat si un manifest politic al partidului prin care se propun o serie de "masuri prioritare pentru Romania in perioada 2020-2024".

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri