Adevarul Holding a achizitionat un post de radio si isi propune sa dezvolte o retea nationala de statii radio, a declarat Dinu Patriciu la o conferinta de presa.
“Am cumparat un post de radio. Abia am inceput procesul de dezvoltare, deocamdata am inceput cu statia de radio din Bucuresti. Va emite cu un nou nume si vom avea o retea de posturi de radio in toate judetele tarii”, a declarat Dinu Patriciu in cadrul unei conferinte de presa organizata de Adevarul Holding.

Potrivit informatiilor paginademedia.ro, postul de radio in discutie este City FM. Oficialii Adevarul Holding nu au confirmat insa informatia.

“De fapt n-are nici o importanta. Cumperi o infrastructura, o licenta. Dezvoltarea acestui produs radio este cu totul altceva”, a mai spus Patriciu.

Cat despre postul de televiziune Adevarul TV, pentru care trustul de presa a primit deja licente, omul de afaceri a spus ca lucreaza la dezvoltarea infrastructurii. “A pune la punct infrastructura tehnica a acestui post este cel putin la fel de complicat cum a fost sa punem la punct infrastructura celor cinci tiopografii astfel incat sa puteam tipari cele 40 de ziare locale plus un ziar national de mare tiraj”, a mai spus Patriciu.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri