UPC Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de telecom, a inregistrat in primele noua luni ale anului afaceri de 91,8 milioane de euro, in scadere cu 0,4 milioane euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform raportului Liberty Global, grupul care controleaza operatorul.
In trimestrul al treilea, afacerile UPC au scazut la 29,5 milioane de euro fata de 31,1 milioane de euro anul trecut.

Aceasta este cea de-a doua scadere trimestriala consecutiva a veniturilor companiei, dupa ce din iulie anul trecut si pana la finalul lui martie, compania inregistrase trei trimestre de majorare a afacerilor.

Diminuarea veniturilor operatorului a fost cauzata de micsoraraea bazei de clienti de televiziune prin cablu analogic, internet si telefonie fixa.

La finalul lui septembrie, UPC inregistra 1.554.200 de abonamente (unitati generatoare de venituri) pentru serviciile de televiziune, internet si telefonie fixa, mai putin cu 84.000 fata de aceeasi perioada din 2009.

UPC avea la sfarsitul trimestrului al treilea 1.156.000 de clienti de televiziune, 142.200 de utilizatori de telefonie fixa si 256.000 de clienti de internet.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri