Compania americana de Internet Yahoo vrea sa cumpere reteaua sociala Foursquare contra sumei de 100 milioane dolari, scrie Silicon Alley Insider.

Potrivit surselor citate de publicatia Business Insider, bancherii implicati in discutii nu stiu sigur daca preluarea va avea loc. Desi gigantul online poarta discutii cu mai multe start-up-uri de acest tip, o sursa apropiata Yahoo a declarat ca grupul este interesat de preluarea Foursquare.

Totusi, Dennis Crowley, fondatorul si directorul executiv al Foursquare, s-a intalnit in ultimele saptamani cu reprezentanti ai unor nume importante din IT precum Apple, Facebook si Twitter.

Foursquare este o retea sociala bazata pe localizare, dar si un serviciu pentru telefoanele mobile. Platforma permite utilizatorilor care sunt inregistrati sa se conecteze online cu prietenii si sa actualizeze locatia in care se afla.

Compania de Internet Yahoo a raportat pentru trimestrul patru din 2009 venituri ce au scazut cu 4% fata de anul anterior, insa au crescut cu 10% fata de trimestrul al treilea, la 1,73 miliarde dolari, depasind asteptarile analistilor.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri