Compania de software de business Totalsoft a implementat sistemul informatic Charisma HCM pentru managementul activitatii de resurse umane si salarizare in cadrul farmaciilor Dona, unul dintre cei mai mari retaileri de medicamente de pe piata locala.
Decizia de implementare a unui nou software pentru resurse umane si salarizare a fost luata la finalul lui 2010 datorita cresterii numarului de farmacii, a dinamicii personalului si pentru reducerea timpului petrecut cu calculul salarial, evidenta si gestionarea bonusurilor pentru performanta, analiza si raportare.

Farmaciile Dona numara 200 de unitati pentru care lucreaza peste 1600 de angajati. SIEPCOFAR, compania care detine lantul de farmacii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 142 de milioane de euro si un profit net de 4,7 milioane de euro.

Totalsoft este unul dintre cei mai mari producatori de software de pe piata locala, cu afaceri estimate sa ajunga in acest an la peste 25 de milioane de euro.

Compania are are in jur de 1500 de clienti din 25 de tari, iar in ultimii ani a deschis birouri in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri