Premierul Emil Boc promite: cumparatorii de bunuri si servicii vor primi de la stat o parte din banii cheltuiti, in schimbul bonurilor fiscale, si vor beneficia si de deduceri fiscale pentru lucrari de reabilitare a locuintelor. Cum comentati?
Masura privind recuperarea de la stat, pe baza bonurilor fiscale, a unei parti din sumele cheltuite de cetateni pentru bunuri si servicii, s-ar putea aplica din luna octombrie 2010 sau, cel mai tarziu, de la 1 ianuarie 2011.

In ceea ce priveste returnarea unei parti din banii cheltuiti pentru renovarea locuintei, deducerea va reprezenta un procent din suma cheltuita atat cu materialele necesare renovarii, cat si cu mana de lucru. Sumele de recuperat de la stat ar urma sa fie scazute din impozite.

Va propunem sa ne raspundeti la Intrebarea Zilei de pe Wall-Street: Credeti ca va avea succes ideea lui Emil Boc? Poate fi pusa in practica o asemenea masura?

Vor fi consumatorii mai motivati sa ceara bonuri la orice fel de cumparaturi? Credeti ca aceasta masura va fi o metoda utila de combatere a evaziunii fiscale?

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri